2821050565 6972869988 Πλατεία Ελευθερίας 2, Χανιά drmaringr@hotmail.com

 

 
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος, Χανιά, Κρήτη

Το μικροβιολογικό εργαστήριό μας “Μιχάλης Μαρινάκης” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια παρέχοντας μια πλήρης γκάμα εξετάσεων όπως: αιματολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές αλλά και κάθε είδους εξέταση.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, στο μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή διάγνωση των πιθανών προβλημάτων υγείας...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το μικροβιολογικό εργαστήριο λειτουργεί:
Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 - 15.00 

Είμαστε συμβεβλημένοι με όλα τα ταμεία.

 

 

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι Εξετάσεις αίματος έχουν σαν σκοπό την μέτρηση ουσιών και βιοχημικών παραγόντων, με σκοπό τη διάγνωση ασθενειών. Οι εξετάσεις αίματος είναι σημαντικές και απαραίτητες γιατί δίνουν στο γιατρό σας μια εικόνα για τη γενικότερη κατάσταση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Με τις βασικές αιματολογικές εξετάσεις είναι δυνατόν να μετρηθεί το Νάτριο, το Κάλιο, το Χλώριο, τα διττανθρακικά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Στο μικροβιολογικό εργαστήριό μας που βρίσκετε στα Χανιά Κρήτης, με τη βοήθεια σύγχρονων αναλυτών, πραγματοποιούνται όλες οι εξετάσεις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Στο τμήμα ορμονολογίας του εργαστηρίου μας πραγματοποιούνται αναλύσεις ορμονών που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της λειτουργίας των ενδοκρινών αδένων και για τη διάγνωση παθήσεων που σχετίζονται με αυτούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΜΗΜΑ ΠΗΞΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΗΞΗΣ

Στο τμήμα Πηκτικότητας και Θρομβοφιλίας διενεργούνται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για τον έλεγχο της αιμόστασης. Αυτό περιλαμβάνει την αξιολόγηση των μηχανισμών που προκαλούν την πήξη του αίματος και την επούλωση τραυμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΠΕΔΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΕΠΙΠΕΔΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Το εργαστήριό μας σεβόμενο πάντα τη διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων υπόσχεται να εξασφαλίσει τον έγκυρο και έγκαιρο προσδιορισμό επιπέδων φαρμάκων και εξαρτησιογόνων ουσιών στο αίμα σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πριν την επίσκεψή σας στο μικροβιολογικό εργαστήριο έχετε σίγουρα πολλές ερωτήσεις κάποιες από αυτές απαντώνται στην ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ