2821050565 6972869988 Πλατεία Ελευθερίας 2, Χανιά drmaringr@hotmail.com
hero image
 
 
     
  Μαρινάκης Μιχαήλ
Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος, Χανιά, Κρήτη

Το μικροβιολογικό εργαστήριό μας “Μιχάλης Μαρινάκης” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια παρέχοντας μια πλήρης γκάμα εξετάσεων όπως: αιματολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές αλλά και κάθε είδους εξέταση.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, στο μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την σωστή διάγνωση των πιθανών προβλημάτων υγείας.

Ακόμα, το μικροβιολογικό εργαστήριο μας, είναι πλήρως μηχανογραφημένο, ώστε να εξασφαλίζουμε ταχύτητα στην επεξεργασία των δειγμάτων και την μέγιστη αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.
 

 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
 
     
 

Στο μικροβιολογικό εργαστήριό μας, Μαρινάκης Γ. Μιχαήλ από το 1999 στα Χανιά, με τη βοήθεια σύγχρονων αναλυτών, πραγματοποιούνται όλες οι εξετάσεις, όπως: αιματολογικές, βιοχημικές, αίματος και ούρων, ουρολογικές και πηκτικότητας. Πραγματοποιούνται επίσης εξετάσεις ανοσολογικές, ορμονολογικές,

 

καθώς και έλεγχος γονιμότητας, σπέρματος και καλλιέργειες, check up, προγεννητικό έλεγχο. Το εργαστήριό μας διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001:2008 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς επίσης και εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου.

 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΑΤΡΟΥ

Ο Δρ. Μιχαήλ Μαρινάκης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολης στην Ιταλία, το έτος 1985. Εξειδικεύτηκε στην Ιατρική Βιοπαθολογία (Μικροβιολογία) το 1993. Συμμετείχε σε όλα τα πανευρωπαϊκά συνέδρια Μικροβιολογίας από το 2000 έως το 2008.

 
     
     
 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Έχει εργαστεί στο Εγκέφαλος "ΚΑΨΑΛΑΚΗ" το 1994-1995 και στο Ιατρικό Κρήτης από το 1996 έως το 1999. Επίσης, είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μυκητολογίας.

Από το 1999 έως και σήμερα, διατηρεί Μικροβιολογικό Εργαστήριο στα Χανιά. 

 
     
 
 
 

 

 
Medisyn quality system plus

Το Σύστημα Ποιότητας Medisyn Quality System Plus αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μου και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μου ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

  • Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
  • Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
  • Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
  • Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων
 

 

   

 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το μικροβιολογικό εργαστήριο μας στα Χανιά, Κρήτης για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε αιματολογικής, βιοχημικής και ανοσολογικής εξέτασης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.